Nieuws

Nieuws

just another wordpress site

Astilbe

NIEUWS

Nomonatie “De sterkste Schakel”

Wij zijn genomineerd voor de "sterkste schakel 2023" de MKB-prijs voor bedrijven die service en klantgerichtheid in hun dna hebben. Aan wie wij deze nominatie te danken hebben is ons niet bekend, maar wij willen u allemaal bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in 2022! Het nieuwe seizoen komt er aan en de eerste Astilbes worden al weer opgepot. Wij hopen u ook het komende seizoen weer te verblijden met onze prachtige Astilbes. Wij wensen u gezellige feestdagen en alle goeds voor 2023!

Nieuw seizoen – nieuwe website

Nieuw seizoen – nieuwe website

Nu we de eerste planten al weer leveren is de tijd ook gekomen voor het lanceren van onze nieuwe website!

Wij hopen dat we u met onze site vooral kunnen informeren over het assortiment, de mogelijkheden en de consumenten te inspireren Astilbe te gebruiken in huis en tuin.

Els en Hans van der Meer

Astilbe seizoen 2018

Astilbe seizoen 2018
Nog een paar weken te gaan en ons Astilbe seizoen zit er op. Het was een bijzonder jaar, met een moeizame start in maart, vanwege het winterse weer. Wanneer het zelfs in Rome sneeuwt, is het voorjaar nog ver weg! De enorme vraag in april en mei, maaktem weer een hoop goed. Onze Astilbes heeft u dit jaar kunnen zien in het Willem Alexanderpaviljoen op de Keukenhof. Ieder jaar, gedurende het hele seizoen, zijn ze daar te bewonderen. Verschillende feesten en bruiloften zijn opgefleurd met onze Astilbes. Dierentuin Artis was ook één van onze klanten en daar kunt u volgend jaar in juni de planten opnieuw in bloei zien staan. Ook op diverse beurzen heeft u onze Astilbes kunnen zien. 22 t/m 24 Augustus, de Four Oaks Trade Show in Engeland, is de laatste in de rij. En, een oplettende kijker kan tijdens de tv-uitzending van de actie voor KWF-kankerbestrijding onze Astilbes in de tuin van Edwin Evers zien staan. Wij gaan er straks een poosje tussenuit en hopen u het volgend seizoen weer te verrassen met onze prachtige Astilbes!

Gouden medaille beste noviteit Plantarium 2016

Gouden medaille beste noviteit Plantarium 2016
Wij zijn trots op de gouden medaille voor onze nieuwe aanwinst, Astilbe Mighty Choclate Cherry. Het jury rapport was zeer lovend: "Naar het oordeel van de jury klopt alles aan deze plant. De plantopbouw is perfect, vol van blad, mooi donkergroen blad en bruinbrons jong blad. De bloem hebben een aparte en zeer sprekende bloemkleur en de bloemstelen zijn mooi donker."

Astilbe in Keukenhof

Astilbe in Keukenhof
Onze Astilbes staan weer te pronken in het Willem Alexander paviljoen in Keukenhof Lisse.

Zonnepanelen op het dak!

Zonnepanelen op het dak!
We wekken sinds juni 2016 onze eigen zonne-energie op, zo zijn we voor wat de stroom betreft energie neutraal!