Ons bedrijf

Ons bedrijf

Hans van der Meer Potplanten B.V.

FAMILIEBEDRIJF

Wij, Hans en Els van der Meer runnen samen het familiebedrijf, zodoende zijn de lijnen kort en is er dus maximaal aandacht voor de opkweek en aflevering van uw Astilbes.

Elk jaar zetten wij topkwaliteit af via de Nederlandse veiling.
Het hele afleveringsseizoen hebben wij 2 potmaten in 4 kleuren in bloei, zodat er altijd minimaal 8 verschillende soorten bloeien. De kleuren die gekweekt worden zijn: rood, wit, paars en roze. Wij hebben bijna altijd een cultivar extra in bloei zodat er zoveel mogelijk naar uw wensen een mengsel samengesteld kan worden.

Het uitgangsmateriaal wordt in samenwerking met Plantenkwekerij Kapteijns, in de omgeving van Den Bosch geteeld. Na deze teelt, die een jaar duurt, worden de planten met de grootste zorg behandeld om er zeker van te zijn dat er later een topproduct van gekweekt kan worden.

Hans van der Meer MPS

De eerste Astilbes komen week 9 op de markt en de laatste worden week 38 afgeleverd.
Hans van der Meer Astilbe levert uw planten standaard af in een terracottakleurige pot, potmaat 15 en 21 centimeter. Voor meer gegevens over aantallen en prijzen verwijzen wij u naar Floraxchange.

Sinds 2015 zijn wij als potplantenkweker naast MPS-A ook MPS-GAP en MPS-SQ gecertificeerd. Hiermee voldoen wij niet alleen aan milieueisen maar ook hebben we ook meer focus op sociale aspecten van onze bedrijfsvoering.

VERZORGING | CARE | PFLEGE | SOINS | CURA | CUIDADO

Hans van der Meer Potplanten op social media

VOLG ONS!